Espanyol
Esports Futbol 14/09/2012

Joan Verdú: "Passi el que passi contra l'Athletic Club la Lliga no s'acaba"

El migcampista de l'Espanyol Joan Verdú s'ha mostrat aquest divendres convençut que l'equip blanc-i-blau trencarà la mala ratxa aquest diumenge (12 hores)

Efe
2 min
Joan Verdú parla amb un dels preparadors físics a la Ciutat Esportiva

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú s'ha mostrat aquest divendres convençut que l'equip blanc-i-blau trencarà la mala ratxa aquest diumenge (12 hores), tot i que ha apuntat que "passi el que passi contra l'Athletic Club la Lliga no s'acaba".

El futbolista català s'ha mostrat comprensiu amb el malestar de l'afició: "Fins a cert punt ho entenem, tots voldríem estar en una altra situació però només podem mirar cap endavant. Juguem a casa i quan més ens ha animat la grada és quan millor hem estat. Cornellà-el Prat sí és el jugador número dotze".

Verdú, no obstant això, no ha esquivat l'autocrítica després dels últims resultats. "Ens ha faltat concentració per estar ficats en el partit i una mica de ritme, però tenim clara la nostra filosofia. Volem tenir la pilota i ser protagonistes. Estem convençuts al cent per cent que revertirem aquesta situació", ha comentat.

Quant a la seva lesió, el jugador és optimista sobre la seva presència aquest diumenge: "Em trobo molt millor i la sensacions evolucionen cada dia. Aquest divendres ja he fet l'entrenament complet amb el grup, encara que ha estat una situació suau. Si no m'he perdut partits és perquè mai he tingut cap lesió important".

El migcampista va patir el passat 2 de setembre un esquinç en el turmell esquerre que es va complicar a principi de setmana. El tècnic Mauricio Pochettino va apuntar en roda de premsa que, a més, tenia molèsties cròniques a la zona.

Verdú ha destacat també la qualitat de l'Athletic Club: "No arriba a Cornellà-el Prat en una situació molt bona però té jugadors importants, de molt nivell, que hem de tenir sempre en compte. És un equip intens, que pitja i pressiona. Si estem a bon nivell podem plantar cara a qualsevol".

stats