Espanyol
Esports Futbol 02/03/2012

Kiko Casilla: "És un repte jugar al Bernabéu perquè vaig créixer al Madrid"

El porter tarragoní ha advertit "de les perilloses contres del Madrid" i ha augurat un partit complex

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl porter de l'Espanyol Kiko Casilla ha confessat que, personalment, és un repte jugar al Santiago Bernabéu perquè va créixer al Reial Madrid i li fa especial il·lusió i ha apuntat que malgrat el nivell del rival no està nerviós.

El porter tarragoní ha advertit "de les perilloses contres del Madrid" i ha augurat un partit complex. "Hem d'anar sabent que serà un partit difícil però tenim la idea que podem fer alguna cosa positiva i tornar amb un bon resultat, en tenim moltes ganes", ha mantingut el futbolista periquito.

Casilla ha destacat "la falta de concentració que de vegades tenen en els primers minuts" com un bon moment per sorprendre al Madrid. "Hem d'aprofitar-ho però si hi fem cal saber jugar amb l'avantatge perquè moltes vegades, quan s'avança el rival, després li han marcat quatre o cinc", ha recordat.

El porter no ha pogut ressaltar un futbolista del Madrid sobre la resta: "No n'hi ha un per sobre de l'altre i per això no et preocupa només un jugador. Tenen diversos cracs mundials". De tota manera, el català sí que ha elogiat Iker Casillas, "el millor porter del món en demostrar-ho amb el Madrid i amb la selecció".

stats