Espanyol
Esports Futbol 19/08/2011

Dídac Vilà supera la seva lumbàlgia i Javi López acaba amb una sobrecàrrega

El lateral esquerre ja s'ha recuperat de la lumbàlgia que va patir a l'amistós contra el Saragossa, però el lateral dret ha acabat l'entrenament d'aquest matí amb una sobrecàrrega

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsDídac Vilà, lateral esquerre de l'Espanyol, ja s'ha recuperat de la lumbàlgia que va patir a l'amistós contra el Saragossa el 15 d'agost passat i Javi López, lateral dret, ha acabat l'entrenament d'aquest matí amb una sobrecàrrega en els isquiotibials de la cama dreta.

D'altra banda, l'extrem esquerrà Jesús Dátolo segueix al marge per una sobrecàrrega en el recte anterior de la cama esquerra. A més, ha transcendit que l'argentí té molèsties per un quist sinovial al genoll dret, un problema que ja patia quan va arribar cedit a l'Espanyol procedent del Nàpols italià.

Finalment, el davanter Pablo Daniel Osvaldo no ha acudit a l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva i tampoc no se l'espera a la sessió vespertina.

L'italoargentí és a Itàlia, al·legant motius personals, sense permís del club. L'entitat catalana contempla la possibilitat d'aplicar mesures disciplinàries.

Els jugadors de l'Espanyol, seguint les instruccions de la vaga convocada per l'AFE (Associació de Futbolistes Espanyols) no s'entrenaran dissabte, diumenge i dilluns. El cos tècnic ha programat la tornada a la feina per a dimarts que ve, en principi a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva.

stats