Espanyol
Esports Futbol 27/07/2011

Dídac: "Vull destacar i ser un dels referents de l'equip"

El lateral esquerre assegura que té moltes ganes de tornar a jugar al camp on va debutar i considera que el Boca "és un rival perfecte per veure com estan les sensacions de l'equip"

Efe
1 min
Dídac Vilà s'ha tornat a vestir de blanc-i-blau.

BarcelonaDídac Vilà, cedit per l'AC Milan, ha assegurat en la concentració de Peralada (Alt Empordà) que la seva intenció és aprofitar al màxim la seva cessió aquesta temporada i no ha dubtat a apuntar que vol convertir-se en "un dels referents de l'equip, vull destacar aquí".

En les primeres setmanes sota la disciplina blanc-i-blava, el lateral esquerre se sent "un més", però les seves sensacions són molt positives. "Poden passar moltes coses al llarg d'aquest any, però el principal és créixer aquí com a jugador. Encara que qui mana en la defensa són els centrals intentaré aportar el màxim que pugui", ha dit.

Sobre el partit d'aquesta nit contra el Boca Juniors argentí en el torneig Ciutat de Barcelona, ha dit que "és una il·lusió molt gran tornar al camp" del seu debut. "A més aquest equip equival a molts equips de la nostra Lliga i per veure com estem a nivell de sensacions és perfecte", ha confessat.

stats