Espanyol
Esports Futbol 15/12/2011

Dídac: "L'Sporting és molt dur al seu camp i haurem d'estar atents"

El lateral esquerre de l'Espanyol destaca el perill com a local de l'Sporting de Gijón, pròxim rival del conjunt de Mauricio Pochettino

Efe
1 min
Pedro Ríos i Dídac Vilà.

Sant Adrià del BesòsDídac Vilà ha destacat el perill com a local de l'Sporting de Gijón, pròxim rival del conjunt de Mauricio Pochettino. "El conjunt asturià és molt dur al seu camp i hem d'estar atents des del primer minut, qualsevol badada pot ser perillosa", ha assenyalat el jugador blanc-i-blau.

El català ha confessat, de tota manera, que el 4-2 en Lliga contra l'Atlètic de Madrid ha reforçat l'estat d'ànim del grup: "Va servir per fer pujar la moral a tothom, ja que feia temps que no aconseguíem quatre gols. La gent de dalt, especialment, ha agafat confiança i esperem seguir així".

D'altra banda, Dídac ha analitzat el resultat de la Copa del Rei contra el Celta a Balaídos (0-0) i ha subratllat el benefici de tenir el factor camp a favor. "Estem obligats a marcar, però juguem a casa i jo crec que ho tenim de cara en aquest sentit. Hem de seguir en la mateixa línia i sortir molt forts", ha dit.

A nivell personal, el lateral esquerre passa per un dels seus millors moments: "Tinc molt bones sensacions i el mister té molta confiança en mi, estic tranquil. A més, gaudeixo molt perquè jugar tots els minuts en una Lliga és molt fàcil de dir, però molt difícil de fer".

stats