ESPANYOL
Esports Futbol 22/02/2011

Dídac: "L'Espanyol no va malament perquè hàgim marxat Víctor i jo"

El lateral esquerre català s'ha acomiadat de l'afició i dels seus companys de l'Espanyol després que en el mercat d'hivern fos traspassat al Milan

Redacció
1 min
Dídac Vilà i Adriano Galliani s'estrenyen la mà en el moment de signar el contracte.

Sant Adrià de BesósDídac Vilà, lateral esquerre de l'AC Milan, s'ha acomiadat avui de l'afició i dels seus companys de l'Espanyol i ha assegurat que les quatre derrotes consecutives de l'equip de Mauricio Pochettino no es deuen al seu traspàs al Calcio, ni al del central Víctor Ruiz al Nàpols.

"L'Espanyol no va malament perquè hàgim marxat a Itàlia Víctor i jo. No ho veig així, simplement entenc aquest moment com una mala ratxa i res més", ha assegurat el jugador.

Dídac està molt content després de pràcticament un mes al Milan: "Porto 20 dies entrenant-me amb l'equip –ha dit– i estic adaptant-me. Tenen un grup fet i toca esperar les oportunitats. És normal que no m'hagin inscrit a la Lliga de Campions, som 31 i poden anar-hi 25. No estic desil·lusionat, tinc temps per aprendre".

El jugador català ha destacat les virtuts de Milanello, la ciutat esportiva del seu actual equip. "És una passada, i en el tema de gimnàs hi ha vuit preparadors físics. Sempre tens algú a sobre per ajudar-te a millorar en tot el possible", ha confessat el futbolista, que va deixar quatre milions, més incentius, a les arques de l'Espanyol.

Del Milan, el lateral esquerre es queda amb la gent de dalt: "Pato, Ibrahimovic, Cassano i Robinho són els quatre companys que més m'han sorprès, tenen molta qualitat. Els que parlen una mica en castellà, Robinho, Seedorf, Zambrotta i Cassano, són els que més m'ajuden si no entenc alguna cosa totalment".

stats