Espanyol
Esports Futbol 01/08/2012

Diego Colotto estarà sis setmanes de baixa per una fissura al peu esquerre

El central argentí, que ha arribat al club blanc-i-blau aquest estiu, pateix una fissura al cinquè metatarsià del peu esquerra que es va fer en l'amistós contra el Nàstic

Efe
1 min
Colotto, nou fitxatge de l'Espanyol

BarcelonaEl central de l'Espanyol Diego Colotto pateix una fissura al cinquè metatarsià del peu esquerre i estarà un mínim de sis setmanes de baixa, segons que ha informat l'entitat blanc-i-blava mitjançant un comunicat després dels primers exàmens als que s'ha sotmès l'italoargentí.

El club català ha apuntat que en les pròximes hores el defensa blanc-i-blau se sotmetrà a noves proves mèdiques per concretar l'abast de la seva lesió.

Les sensacions no eren positives després que Colotto es retirés coixejant del partit d'ahir davant el Gimnàstic a Tarragona en el minut 84.

En cas que es confirmés les sis setmanes de baixa, el central es perdria les tres primeres jornades de Lliga davant Mallorca, Saragossa i Llevant.

Colotto, que estava cridat a convertir-se en el nou líder de la defensa de l'Espanyol per la seva experiència, és el primer lesionat de la pretemporada.

En principi, en aquest primer tram de la temporada, el tècnic, Mauricio Pochettino, podria comptar amb la mateixa parella de centrals amb la qual va acabar la passada campanya: Raúl Rodríguez i el mexicà Héctor Moreno.

Tot i això, en els últims amistosos l'hispanoargentí Juan Forlín també ha actuat en l'eix de la saga.

stats