ESPANYOL
Esports Futbol 18/02/2013

Colotto: "Tenim clar el nostre objectiu, la permanència"

El jugador de l'Espanyol afirma que des de l'arribada de l'entrenador mexicà Javier Aguirre, "el bloc ha fet el gir" que tots volien

Efe
2 min
Diego Colotto, jugador de l'Espanyol, durant la roda de premsa / RCD ESPANYOL

Sant Adrià de BesòsEl central de l'Espanyol Diego Colotto ha afirmat aquest dilluns que malgrat estar a 11 punts del descens i a sis dels llocs europeus, l'objectiu de l'equip "és molt clar: la permanència". "Després ja hi haurà temps per pensar en altres coses, però ara aprofitem la dinàmica positiva", ha declarat el defensa italoargentí. Ha apuntat també que amb els últims resultats estan "reafirmant la reacció" i que estan contents per veure que poden "anar estirant" el seu avantatge i superar alguns equips.

"Per aconseguir aquesta dinàmica positiva s'ha de treballar; amb Aguirre el bloc ha fet el gir que tots volíem", ha afegit Colotto. L'arribada de l'entrenador mexicà ha estat clau per al futbolista: "Sempre que hi ha un canvi es generen expectatives noves i il·lusions. Des del principi l'equip ha anat creixent i millorant. Ara per ara, el bloc surt al camp pensant que pot guanyar, té una mentalitat i identitat que no ha de canviar", ha explicat.

La millora en defensa també ha suposat un salt de qualitat. "Hem millorat en totes les facetes de joc. Sabem que si podem donar seguretat a l'equip amb els jugadors que tenim de mig camp cap amunt podem marcar perquè tenim qualitat", ha analitzat el central. Qüestionat sobre si s'hagués imaginat fa dos mesos un ascens a la classificació com el que estan vivint ara, amb l'equip en descens, Colotto ha reconegut que "els números són molt, molt bons". "Llavors, hauria estat difícil trobar aquest optimisme, sobretot en la gent. Però un sempre creu que pot millorar", ha confessat.

De tota manera, el defensa ha advertit del perill de l'Atlètic de Madrid, el seu rival la pròxima jornada: "Avui dia és el millor conjunt de la Lliga llevat del Barcelona i el Reial Madrid. Encara que ara hem de gaudir de la victòria contra el Betis, a partir de dimecres ja pensarem en el partit següent", ha dit.

stats