ESPANYOL
Esports Futbol 19/05/2013

L'Espanyol pot acostar el Deportivo a la Segona Divisió

El conjunt de Javier Aguirre apura les opcions per anar a Europa contra un rival que necessita la victòria per continuar somiant amb la salvació (17h, Canal+Liga, Got T)

Ara
2 min

BarcelonaFalten tres jornades per acabar la Lliga i l'Espanyol té Europa a 8 punts de distància. El Betis de Pepe Mel és el darrer equip que marca les posicions que donen accés a l'Europa League. Malgrat que les opcions dels blanc-i-blaus són remotes, els catalans volen sumar els nou punts restants per lluitar per la setena plaça. La primera etapa, al camp d'un equip que necessita imperiosament la victòria, el Deportivo de la Corunya. Els gallecs reben els espanyolistes a Riazor en posicions de descens i a dos punts del Saragossa, l'equip que marca la salvació hores d'ara.

Els de Javier Aguirre han viatjat a terres gallegues amb nombroses baixes. El tècnic mexicà no podrà comptar amb el lateral esquerre, Joan Capdevila, el migcentre Víctor Sánchez i el defensa Juan Forlín. Tots tres jugadors són baixa per sanció, mentre Héctor Moreno no serà a Riazor per lesió. A més a més, el conjunt blanc-i-blau tindrà el dubte fins a darrera hora del davanter Cristhian Stuani, qui arrossega problemes físics des de fa uns dies. Si el jugador uruguaià no està en òptimes condicions, el seu lloc a l'onze l'ocuparia el portuguès Simao. Les múltiples baixes de l'Espanyol han obligat Aguirre a convocar el central del filial, Ferran. El principal problema dels catalans en la seva visita a Riazor és al doble pivot. Les absències de Víctor Sánchez i Forlín les haurà de suplir l'entrenador mexicà amb Raúl Baena i Sergio Tejera.

L'equip barceloní visita un camp gens propici pels seus interessos. En les últimes 10 visites a Riazor, l'Espanyol només ha sumat dues victóries. Per la seva part, el Deportivo de Fernando Vázquez recupera Abel Aguilar després de dos partits allunyat dels terrenys de joc. Dani Aranzubia podria disputar el seu partit número 300 a Primera Divisió.

Alineacions probables

Deportivo: Aranzubia; Manuel Pablo, Aythami, Zé Castro, Sílvio; Abel Aguilar, Juan Domínguez; Bruno Gama, Valerón, Pizzi i Riki.

Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Colotto, Rául Rodríguez, Víctor Álvarez; Baena, Tejera; Stuani, Simao, Verdú, Wakaso i Sergio García.

Àrbitre: Muñiz Fernández (Comitè asturià).

Estadi: Riazor.

Hora: 17:00

stats