PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 31/12/2011

Cristian Álvarez: "El 2011 ha estat l'any més mogut des de que jugo a l'Espanyol"

L'Espanyol ha tancat l'any 2011 amb una última sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs. Els blanc-i-blaus continuen preparant el partit de Copa del Rei del 5 de gener contra el Còrdova

Efe
1 min
Cristian Álvarez, porter de l'Espanyol.

BarcelonaA la sala de premsa, li ha tocat fer balanç de l'any a un home que en aquest 2011 s'ha convertit en el porter titular de l'Espanyol, Cristian Àlvarez. "El balanç final és molt positiu, l'equip sap a què juga, es consolida i està en clara línia ascendent", ha assegurat.

Cristian Álvarez ha assegurat que el 2011 "ha estat l'any més mogut per a mi" des de la seva arribada a l'Espanyol després de convertir-se en porter titular i ser elegit pel vestidor com a capità, un fet que ha acceptat "amb alegria, responsabilitat i moltes ganes".

El porter està "molt orgullós" del seu rol de capità. "És una cosa que es va aprenent amb el temps, ho he pres amb molta responsabilitat i les millors ganes. Tindré encerts, errors... però sempre amb la millor intenció. Estic molt content de poder formar part d'aquest projecte", ha afirmat.

Cristian Álvarez, finalment, ha confessat la seva enorme satisfacció per l'aportació dels futbolistes del filial al primer equip. "No m'agrada parlar de noms concrets perquè tots ho estan fent molt bé i ens ajuden molt. Aquest club té una qualitat molt gran en el filial", ha explicat.

Últim adéu a Salvador Oliveras

D'altra banda, aquest dissabte al matí l'espanyolisme ha acomiadat al tanatori de les Corts el doctor Salvador Oliveras, cap dels serveis mèdics de l'entitat durant tres dècades, i que va morir el passat dijous als 77 anys.

stats