ESPANYOL
Esports Futbol 13/02/2011

L'Espanyol ha insistit, però no ha pogut amb un Reial Madrid amb deu homes durant 89 minuts

Un Reial Madrid defensiu ha buscat els contraatacs per crear perill sobre la porteria de Kameni. Adebayor ha fallat dos ocasions claríssimes davant el camerunès

Adrià Soldevila
2 min
Mateu Lahoz ensenya la targeta vermella a Iker Casillas.

BarcelonaL'Espanyol no ha sabut marcar-li un gol un Reial Madrid que ha jugat amb 10 homes dés del minut 1. Els blancs es tornen a acostar així a 5 punts del Barça.

El partit a Cornellà-El Prat no podia començar millor per a l'Espanyol. En la primera acció d'atac del conjunt blanc-i-blau, Callejón ha encarat Casillas i el porter del Reial Madrid l'ha travat, essent l'últim home i, per tant provocant l'expulsió amb vermella directa. L'Espanyol ha començat a atacar amb insistència i creant ocasions, però qui s'ha avançat en el marcador ha estat el Reial Madrid. Després d'un mal refús de la defensa, Ozil ha obert a la banda per Marcelo, que entra per l'esquerra i el seu xut supera Kameni (min.23). En el minut 33, Sergio García ha estat empès a l'àrea del Reial Madrid per Ricardo Carvalho, però Mateu Lahoz no ha volgut saber res de la jugada i ha deixat seguir, en una acció que les repeticions han confirmat com a suficient per a assenyalar penal. I abans del descans el Reial Madrid ha pogut marcar el segon quan, el nou fitxatge dels blancs, Emmanuel Adebayor, ha encarat la porteria amb velocitat i la seva vaselina ha colpejat al travesser.

La segona part ha començat amb una altra acció conflictiva. Després d'una assistència de Luis García, Callejón encarava tot sol la porteria d'Adán, però l'àrbitre ha anulat l'acció per fora de joc que, com s'ha vist a les repeticions, era inexistent. L'Espanyol ha buscat amb insistència el gol de l'empat, però els seus xuts no han trobat amb perill la porteria. Qui ha portat perill ha estat el Madrid que, aprofitant els contraatacs ha pogut marcar el segon i sentenciar el partit, però Adebayor no ha aprofitat dues accions claríssimes davant Kameni.

0 Espanyol - 1 Reial Madrid

Espanyol: Kameni; Javi López, Amat, Galan, Chica (Rui Fonte, 80'); Baena, Javi Márquez; Luis García (Dátolo, 57'), Verdú, Callejón; Sergio García (Álvaro, 66').

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo; Khedira, Alonso; Di Maria (Adán, 2'), Ozil (Lass, 77'), Ronaldo; Adebayor (Ramos, 86').

Gols: 0-1 (23') Marcelo.

Àrbitre: Mateu Lahoz (Col·legi valencià). T.G: Amat i Chica (Espanyol); Carvalho i Xabi Alonso (Reial Madrid). T.V: Casillas (Reial Madrid)

Assistència: 36.000 espectadors

stats