COPA DEL REI
Esports Futbol 24/01/2012

El Mirandés fa història superant l'Espanyol i classificant-se per a les semifinals de la Copa (2-1)

Els de Pochettino especulen durant la primera part, no marquen fins el primer minut de la segona part i es veuen superats amb dos gols del Mirandés, un d'ells al 92'

Alain Arroyo prova la rematada davant Kiko Casilla.

BarcelonaEl Mirandés ha donat la campanada classificant-se per a les semifinals de la Copa del Rei després de superar l'Espanyol. Els locals, que no han perdut la cara al partit en cap moment, han vist com l'Espanyol s'avançava, però primer Pablo Infante i després César Caneda han capgirat el marcador i han aconseguit deixar fora l'Espanyol, que ha semblat a estones renunciar a la Copa.

El Mirandés ha sortit molt intens davant la seva afició i ha arribat en dues ocasions a la porteria de Kiko Casilla, mentre que l'Espanyol buscava controlar la pilota i dominar el partit. Sense Verdú i a la defensiva, esperant i cedint la pilota al Mirandés, així ha semblat plantejar el partit el conjunt blanc-i-blau. Un Espanyol que ha estat desconegut sobre la gespa.

La millor ocasió dels de Pochettino ha estat una falta servida per Romaric que ha desviat la tanca i que ha sortit fora per poc (18'), però tot just dos minuts més tard, Alain ha rematat de cap una centrada que ha sortit a un pam del pal dret de la porteria blanc-i-blava.

L'Espanyol semblava defensar el resultat enviant pilotes llargues a Weiss cada cop que els periquitos recuperaven la pilota, mentre que el Mirandés volia tocar i controlar la pilota. Això sí, tot i que la possessió era pels locals, Kiko Casilla només ha hagut de fer dues intervencions en tota la primera part.

En els últims compassos de la primera part, el Mirandés ha gaudit d'una doble ocasió per inaugurar el marcador. Primer Kiko Casilla amb els punys i després Galán, que ha enviat la pilota a córner.

Però en l'inici de la segona part tot ha canviat. Després d'una gran jugada individual de Weiss, Baena ha rebut la pilota i ha fet una bona centrada cap al segon pal. Allà hi era Rui Fonte, que ha rematat creuat per superar Nauzet. El davanter blanc-i-blau, que es va estrenar com a golejador precisament contra el Mirandés a Cornellà-El Prat fa tot just una setmana, ha aconseguit el seu tercer gol en tres partits.

I tot just 11 minuts més tard, el partit ha tornat al punt inicial després que Pablo Infante marqués (57'). El jugador del Mirandés ha xutat des de fora de l'àrea i Baena ha tocat la pilota el just per desviar-la i despistar Kiko Casilla, que s'ha vist superat.

A les acaballes, el Mirandés ha tancat l'Espanyol al seu camp, defensant el resultat. Els locals han gaudit d'ocasions de gol, però no han pogut marcar. Per la seva banda, els blanc-i-blaus, imprecisos, han vist com el Mirandés es feia amb la possessió del partit abans del xiulet final. I amb tanta possessió, ha arribat el gol dels locals. Pablo Infante ha centrat una falta i César Caneda, de cap, ha fet el gol que provocava la bogeria a Anduva (92') i enfonsava l'Espanyol.