ESPANYOL
Esports Futbol 20/02/2011

L'Espanyol visita el Reyno de Navarra en busca dels tres punts

Els homes de Pochettino busquen sumar avui (17h, PPV) tres punts que els permetin seguir pensant en Europa i així no despenjar-se de la lluita.

Redacció
1 min
Quan un líder sap que ho és, però fa com un més a l'equip

BarcelonaLa principal baixa de l'Espanyol és la del central argentí Juan Forlín, que ahir va patir una fractura a la mà esquerra durant l'entrenament i passarà dimarts pel quiròfan. A més, Raúl Baena i Víctor Álvarez, per lesió i decisió tècnica tampoc estaran al Reyno de Navarra.

Respecte a les altes, entren el central del filial Raúl Rodríguez i el davanter Iván Alonso. David García també torna a la llista després de perdre's el partit davant del Madrid per una fractura nasal. El lateral esquerre ha rebut aquesta setmana una màscara protectora i apunta a titular davant l'Osasuna.

L'Espanyol encara té sis punts de diferència amb el setè classificat, el Getafe, que li permeten gaudir d'un còmode matalàs en zona europea. De tota manera, el conjunt català arriba al Reyno de Navarra després de patir tres derrotes seguides contra Vila-real, Almeria i Reial Madrid. Per tant, si vol mantenir viu el somni d'entrar a la Champions ha de guanyar.

El vestuari assumeix que no pot relaxar-se. L'equip no ha perdut les seves senyes d'identitat, toc i possessió, i no renunciarà al seu estil a aquestes alçades de temporada. L'Espanyol recorda el 2-0, en vuit minuts, de l'última visita a Pamplona i sortirà endollat des de l'inici.

stats