ESPANYOL
Esports Futbol 27/11/2011

L'Osasuna s'endú els tres punts de Cornellà (1-2)

Els gols de Lamah i Nekounam han noquejat un Espanyol que cau a Cornellà-ElPrat en el partit 108 de Pochettino a la banqueta, que ha igualat Paco Flores

Ara
1 min
Romaric, en una acció del partit

BarcelonaDerrota injusta de l'Espanyol a casa contra un Osasuna que ha rendibilitzat molt bé les poques ocasions de gol que ha tingut. En un matx en què Weiss ha estat la sorpresa agradable per la seva velocitat en la transició i també pel seu esperit, l'Espanyol s'ha topat amb una defensa molt ben plantada que no ha pogut superar.

Tot i tenir el control del partit, els de Pochettino no han pogut inquietar gaire la porteria d'Andrés Fernández, que tret de l'errada en el gol d'Álvaro, ha fet un molt bon partit. Quan menys s'ho mereixia l'Osasuna, Lamah ha rebut una gran passada a l'espai de Raúl García i en velocitat ha superat la defensa blanc-i-blava, i davant de Cristian no ha fallat al 43'.

A la represa, Nekounam ha fet el 0-2 al 48' i ha deixat glaçada l'afició periquita. Però al 55' Álvaro Vázquez ha rematat de cap una centrada i s'ha anticipat al porter visitant, que no ha calculat bé la sortida i ha arribat tard. En els darrers trenta minuts de partit l'Espanyol ha estat molt superior i Weiss ha estat qui ha portat de corcoll l'Osasuna amb les seves accions. En un gran xut des de fora de l'àrea ha estat a punt de fer l'empat.

Al 81' l'Osasuna s'ha quedat amb un home menys a causa de l'expulsió de Satrústegui per doble amonestació. Tot i jugar amb deu el darrer tram els de Mendilíbar han seguit defensant-se i finalment s'han endut els tres punts de Cornellà en el partit 108 de Pochettino a la banqueta local, que ha igualat Paco Flores com a entrenador més longeu a la banqueta.

stats