ESPANYOL
Esports Futbol 30/04/2011

Osvaldo: "Parlarem del meu futur a final de temporada si és que s'ha de parlar d'alguna cosa"

El golejador blanc-i-blau no vol ni sentir a parlar de rumors sobre el seu futur i només vol estar centrat en els cinc partits que resten per acabar l'any

Redacció
1 min
Osvaldo.

BarcelonaPablo Daniel Osvaldo, davanter del RCD Espanyol, ha assegurat aquest matí a la Ciutat Esportiva que el seu únic pensament és donar el màxim al tram final de temporada, després que la seva possible marxa a l'estiu hagi centrat l'actualitat blanc-i-blava aquesta setmana.

El seu agent, Darío Decoud, va fer unes declaracions, que després va desmentir, en què assegurava que el seu futbolista estaria encantat d'anar al Sevilla. "El meu representant ha aclarit que les seves paraules no eren certes. Jo no vull saber res ni de clubs ni de res. Parlarem en el seu moment, si és que hi ha alguna cosa per tractar", ha dit Osvaldo.

El davanter ha subratllat que no pensa ara en el futur: "De moment penso en estar a l'Espanyol. Aquesta situació molesta perquè entenc que l'afició llegeixi aquestes coses i s'ho pugui prendre malament. Jo sempre dic el que penso i aquestes notícies et fan quedar com si no estiguessis centrat en el que hauries d'estar".

El seu objectiu, ha insistit, és donar un bon nivell a la recta final de Lliga. "La meva intenció ara és fer tres gols a l'Athletic, després ve el Barça i els que segueixen. M'agrada acabar el partit i sentir-me content. Cada partit és clau i segurament els que s'interessen en mi no canviaran l'opinió per un matx", ha dit.

Pochettino, renovat

Tot i que no és oficial, Mauricio Pochettino continuarà a la banqueta blanc-i-blava la propera temporada després d'arribar a un acord amb el club, que ha volgut blindar el seu entrenador després que es fes públic l'interès d'altres equips com el Sevilla o L'Olympique de Marsella.

stats