ESPANYOL
Esports Futbol 16/11/2011

Pochettino: "Jo em preocupo del tema esportiu, i necessitem Javi Márquez"

El tècnic diu que la seva única prioritat és recuperar el migcampista, que està lesionat, i ha assenyalat el director esportiu, Ramon Planes, com el portaveu del club per parlar de renovacions

Efe
1 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesòsEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, s'ha desmarcat de la polèmica sobre la possible renovació del migcampista Javi Márquez, i ha apuntat que pel seu càrrec es preocupa del tema esportiu i necessita aquest jugador.

L'entrenador blanc-i-blau ha subratllat que la seva única prioritat és recuperar el migcampista, lesionat en el turmell esquerre. "No em poso a pensar en altres temes, el que parlo amb ell correspon al dia a dia. Vull que estigui bé i que estigui tranquil", ha insistit el preparador argentí.

A més, Pochettino ha assenyalat el director esportiu, Ramon Planes, com un portaveu més encertat per a l'assumpte: "La meva tasca és preocupar-me pels resultats, ell té un altre càrrec i ha de vetllar per interessos a mitjà termini".

Sobre el seu futur, el tècnic blanc-i-blau ha assegurat que ell no se centra en el futur i per això ara no pensa en una renovació més enllà de 2014.

Pel que fa al tema esportiu, l'entrenador ha destacat el potencial de la Reial Societat, pròxim rival espanyolista. "La classificació no està d'acord amb el seu joc i voldran guanyar davant la seva afició. Serà un partit difícil, hem d'igualar la seva ambició i la seva agressivitat. És un equip que juga molt bé i té bons futbolistes", ha dit.

En un altre àmbit, Pochettino ha reconegut que és "difícil" comptar aquest diumenge amb els lesionats Javi Márquez i Javi López.

stats