Espanyol
Esports Futbol 22/04/2012

Pochettino: "L'Atlètic ha demostrat la seva capacitat individual"

El tècnic argentí de l'Espanyol explica que no pot retreure res als seus homes i que els quatre partits que resten "són quatre finals"

Efe
2 min
Pochettino, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid

MadridMauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, ha comentat en roda de premsa que el conjunt matalasser "ha demostrat la seva capacitat individual" entre els minuts 59 i 61, en què ha marcat dos gols i ha sentenciat el partit entre tots dos.

"Després del primer gol de l'Atlètic l'equip ha reaccionat i ha fet molt bon partit, amb 30 o 35 minuts molt bons realment. El gol de l'empat ha fet justícia. La segona part seguia la mateixa tònica fins que del 58 al 60 ha canviat totalment el partit. Aquí, l'Atlètic ha demostrat la seva capacitat individual i ha posat el 3-1", ha declarat.

"A l'equip no se li pot retreure res. Ens anem d'aquest camp amb la tristesa d'haver perdut, però, sobretot, ens ho hem deixat tot. En el futbol, els detalls són determinants", ha afegit l'entrenador, que ha admès que "l'Atlètic ha estat contundent. Crec que ha tingut la capacitat de marcar en moments clau".

"En els detalls hem comès sobretot errors que hem de veure bé i corregir. Si haguéssim tingut més fortuna podríem haver-nos quedat amb un jugador més (per una possible segona targeta groga a Gabi Fernández per una falta sobre Sergio García en el primer temps) i si la pilota en comptes d'enganxar al pal va dins (en el llançament posterior de Romaric) estaríem parlant d'una altra manera", ha explicat.

Pochettino, preguntat per l'actuació del turc Arda Turan, ha declarat el següent: "Impressionar no m'impressiona ningú. En l'Atlètic de Madrid hi ha grans futbolistes i Turan és molt bon jugador. No seré jo qui ara descobreixi un talent com és Arda Turan. Em sembla que ha fet un bon partit".

La derrota complica les opcions europees de l'Espanyol. "És clar que ens queden quatre finals. Si volem tenir aspiració o somiar amb estar a Europa està clar que hem de pensar que cal guanyar els quatre partits. Encara podem aconseguir-ho i hem de centrar totes les nostres forces a guanyar aquests partits", ha dit .

stats