ESPANYOL
Esports Futbol 19/11/2011

Anoeta posa a prova un Espanyol que pensa en Europa

Els de Mauricio Pochettino podrien dormir aquest diumenge en posicions europees si venç al conjunt basc i si el Màlaga i el Sevilla empaten o perden els seus partits

Efe
2 min
Álvaro Vázquez es lamenta per un penal que no xiula l'àrbitre.

BarcelonsL'Espanyol no es deixarà intimidar per l'agressivitat de la Reial Societat a Anoeta, un rival ferit que ha sumat només un punt dels últims 21 possibles, i intentarà seguir l'escalada cap als llocs europeus de la classificació de Primera Divisió. Els problemes se li acumulen, a la Reial, perquè per a aquest partit determinant les baixes minen la seva defensa, la tercera més golejada del campionat, ja que Alberto de la Bella per lesió, i Iñigo Martínez, per sanció, es quedaran a la grada. L'alternativa la prendran possiblement el francès Liassine Cadamuro en banda, i Mikel González i Ansotegi al centre de la defensa.

Per la seva banda, l'equip català gira full després d'una setmana polèmica per les renovacions de diversos membres de la plantilla, especialment de Javi Márquez i Álvaro. El vestidor només pensa en els tres punts de demà després d'haver insistit en les jugades a pilota parada i repetir fins a la sacietat que el cuer no serà un rival fàcil. L'entrenador, Mauricio Pochettino, no pot comptar amb el davanter uruguaià Walter Pandiani, descartat ahir per molèsties al quàdriceps de la cama dreta, ni amb el lateral dret Javi López, amb lesió en el lligament lateral extern del turmell dret, ni amb Javi Márquez, que té un traumatisme al turmell esquerre. Al marge de la situació de la infermeria, tampoc no hi haurà el central, reconvertit a migcampista en els últims partits, Juan Forlín. L'argentí està sancionat.

Les baixes han obligat el tècnic blanc-i-blau a convocar quatre futbolistes del filial: Thievy, Cristian Gómez, Víctor Álvarez i Canal. Les lesions han afectat la defensa i el doble pivot. En principi, Ernesto Galán substituirà Javi López en el lateral dret, acompanyat per Raúl Rodríguez, que s'està consolidant en detriment del central Jordi Amat, i Héctor Moreno en l'eix de la defensa. Dídac Vilà, en un gran moment, jugarà en el carril esquerrà. La medul·lar estaria formada per Raúl Baena, que entraria per Forlín després de cinc partits com a suplent, i Romaric. L'andalús té un rol més defensiu i l'ivorià actua d'enllaç amb la davantera. A dalt podria entrar en l'onze inicial Weiss, que acompanyarà Sergio García i Alvaro.

stats