PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/02/2012

Sergio García ja té l'alta mèdica i podria jugar al Santiago Bernabéu

El davanter de l'Espanyol Sergio García ha rebut l'alta mèdica després de la visita que ha realitzat al doctor Ramon Cugat, que el va operar d'unes molèsties al menisc intern del genoll esquerre el 18 de gener

Ara
1 min
Sergio García estarà dos mesos de baixa. RCDESPANYOL.COM

BarcelonaEl davanter català, que ha pogut entrenar-se amb normalitat aquests últims dies amb el grup, ha passat una avaluació de control i s'ha pogut confirmar que havia completat totalment la recuperació de la intervenció quirúrgica i fins i tot s'havia avançat lleugerament als terminis marcats inicialment. Poc després l'Espanyol ha comunicat l'alta mèdica.

D'altra banda, Juan Albín també ha sigut sotmès a una ecografia de control per avaluar el seu estat després de lesionar-se al partit davant l'Athletic Club. El futbolista, que patia un trencament longitudinal a la unió miotendinosa proximal del recte anterior de la cama dreta, evoluciona molt bé i es troba pràcticament a la recta final, de manera que seguirà incrementant el ritme d'entrenaments durant les properes sessions de treball.

stats