Espanyol
Esports Futbol 16/10/2011

Tamudo: "Si he saludat Pochettino? Ja he dit mil vegades que no tinc cap relació amb ell. No entenc per què em torneu a fer aquesta pregunta"

L'exdavanter blanc-i-blau ha reconegut que l'Espanyol ha estat millor i ha merescut el triomf al partit d'aquest diumenge a l'estadi del Rayo Vallecano

Ara
1 min
Héctor Moreno refusa una pilota davant Tamudo.

MadridSi hi havia algun dubte sobre la relació entre Raúl Tamudo i Mauricio Pochettino, aquest diumenge l'exdavanter blanc-i-blau ha tornat a deixar clares les coses. La premsa ha preguntat al futbolista si s'havia saludat amb el tècnic de l'Espanyol durant el partit entre els periquitos i el Rayo Vallecano, i el futbolista del conjunt madrileny ha respost: "Ja he dit mil vegades que no tinc cap relació amb ell. No entenc per què em torneu a fer aquesta pregunta".

Sobre el partit, el davanter ha reconegut que el Rayo Vallecano ha estat per sota de les expectatives generades pel seu bon començament de Lliga, i ha dit que l'Espanyol havia estat el just vencedor: "No hem estat nosaltres com hem estat sent fins avui, hem estat molt desafortunats".

Per a Tamudo, "l'Espanyol ha fet un bon partit, ha dut el pes del matx i ha estat un guanyador merescut". "Hem provat de tenir la pilota més que ells, però l'Espanyol no ens ha deixat. Han estat encertats."

stats