Espanyol - València
Esports Futbol 11/05/2011

L'Espanyol escura les opcions de jugar a Europa contra un València que vol assegurar la 3a posició

Després d'una primera volta brillant i un segon tram de la temporada on han deixat escapar força punts, els periquitos necessiten comptar per victòries els tres partits que falten per acabar la Lliga

Martí Molina
1 min
Osvaldo i Luis García celebren el gol de l'argentí.

BarcelonaL'Espanyol juga aquest vespre contra el València la primera de les tres finals per ser a Europa la temporada vinent. Després d'una primera volta brillant i un segon tram de la temporada on han deixat escapar força punts, els periquitos necessiten comptar per victòries els tres partits que falten per acabar la Lliga. Els blanc-i-blaus s'enfrontaran a un equip que vol confirmar la seva tercera plaça, que li donaria accés directe a la Champions.

Pel partit d'aquest vespre els blanc-i-blaus podran disposar dels davanters Dani Osvaldo i Iván Alonso, recuperats de les molèsties musculars. També hi serà el lateral esquerra Víctor Álvarez, l'única novetat a la convocatòria, en detriment del migcampista David López.

Mauricio Pochettino no preveu grans canvis a l'equip titular, i el principal dubte és Joan Verdú. El tècnic pot situar el migcampista a la banda dreta, com aquest diumenge contra el Barça, o jugar a la mitja punta. O deixar-lo a la banqueta i que Iván Alonso entri al seu lloc, tot i que aquesta opció sembla poc probable.

D'altra banda, el València arriba al partit conscient que té la tercera posició a tocar, però que encara li falten 4 punts per assegurar-se-la de manera matemàtica. L'equip que entrena Unai Emery no podrà comptar amb el migcampista Pablo Hernández, que s'afegeix a la de Tino Costa. Encara que la principal novetat a l'equip titular pot ser el retorn del porter César Sánchez, ja que Vicente Guaita és dubte per un procés víric.

stats