Espanyol
Esports Futbol 31/07/2012

L'Espanyol anuncia que no jugarà la Supercopa Catalana el 26 de setembre

Ho ha anunciat Joan Collet, conseller delegat del club, en una compareixença de premsa en què ha dit que "la Lliga haurà començat, no podem garantir que hi enviem el millor equip i no volem desvirtuar la competició"

Ara
1 min
Joan Collet, durant una entrevista

BarcelonaL'Espanyol no jugarà la Supercopa Catalana contra el Barça el 26 de setembre. Així ho ha anunciat aquest dimarts Joan Collet, conseller delegat del club, en una compareixença de premsa. Ho ha justificat dient que "la Lliga ja haurà començat i no podem garantir que hi anem amb el millor equip possible, i l'última cosa que volem és desvirtuar la competició".

"Per nosaltres el més fàcil hagués estat escriure un comunicat, però creiem que el més convenient és donar la cara", ha dit Collet, que ha explicat que es basen "en criteris esportius i institucionals per justificar la negativa" a disputar el partit.

Collet ha assegurat que el club ha "transmès el malestar a la Federació Catalana de Futbol i a la Generalitat de Catalunya". "Ho sento pel Manlleu, el Nàstic i el futbol modest. Vam sortir defensant el futbol modest i la FCF i després ens hem quedat sols".

El conseller delegat del club blanc-i-blau ha criticat el Barça per haver anunciat que disputaria la competició –prevista per a aquest dimarts al vespre– amb l'equip filial. "Tothom sap per què no es juga la Supercopa de Catalunya aquesta nit", i ha afegit que "l'Espanyol és un club seriós i que respecta els compromisos adquirits".

stats