Espanyol
Esports Futbol 15/01/2011

L'Espanyol busca demostrar a Sevilla que també hi ha vida sense Osvaldo

El principal dubte a l'onze inicial serà saber qui ocuparà el lloc a la davantera, on Álvaro Vázquez té moltes opcions de ser titular

Redacció
1 min
Els jugadors de l'Espanyol celebren el gol d'Osvaldo.

SevillaL'Espanyol visita aquesta nit (22 hores, TV3 i La Sexta) el Sevilla al Sánchez Pizjuán en un partit que enfrontarà a dos aspirants als llocs europeus de la Lliga BBVA.

L'Espanyol està realitzant una de les millors temporades dels últims anys. L'equip dirigit per Mauricio Pochettino s'ha consolidat a la part alta de la classificació després de guanyar set dels vuit partits disputats a casa i s'ha convertit en un dels locals més temibles del campionat. Avui li toca repetir eficàcia lluny del seu estadi.

Sergio Sánchez, que finalment es perdrà el partit d'aquesta nit, explica avui en una entrevista a l'edició en paper del diari ARA que “l'Espanyol és un equip molt competitiu, ben posicionat i que sempre dóna la cara. Hi ha molta gent jove i el 80% dels jugadors s'han format a la casa. És un projecte de futur que ha sabut plasmar el que ha de ser la ideologia del club. M'encanta l'aposta per la gent jove i, a més, està funcionant”.

El principal dubte a l'onze inicial serà saber qui ocuparà el lloc d'Osvaldo a la davantera. Si Mauricio Pochettino repeteix plantejament, Álvaro Vázquez té moltes opcions de ser titular. Altres alternatives del tècnic són Sergio García, Callejón o Luis García.

En defensa, Forlín tornarà al centre, fent companyia a Víctor Ruiz, Chica i Dídac. Al centre del camp, Baena i Javi Márquez tenen tots els números per seguir sent titulars.

El club, que ha posat en marxa una nova campanya d'abonaments a partir de 185 euros, espera tornar de Sevilla amb un bon resultat.

stats