Espanyol
Esports Futbol 31/08/2011

L'Espanyol anuncia la marxa de Luis García al Saragossa i la compra de Romaric (Sevilla)

L'actual capità blanc-i-blau ha tancat el seu traspàs al Saragossa, quan encara li queda un any de contracte. L'asturià marxa gratis

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino donant indicacions a l'asturià Luís Garcia durant l'últim partit al Camp Nou.

BarcelonaEn l'últim dia del mercat d'estiu l'Espanyol ha anunciat ja dos moviments importants. Primer, que el capità Luis García marxa al Saragossa. L'asturià se'n va gratis al conjunt aragonès.

També ha anunciat l'arribada de l'ivorià Romaric, cedit pel Sevilla. Però, de fet, es tracta d'una compra, perquè el club té l'obligació de quedar-se'l en propietat l'estiu vinent si compleix una sèria de variables. Si els compleix, Romaric serà propietat de l'Espanyol durant quatre anys.

A més, l'uruguaià Walter Pandiani, de 35 anys, tancarà la seva incoporació entre dijous i divendres. Pandiani havia quedat lliure després de quatre anys a l'Osasuna, i per aquest motiu no cal que tanqui la seva incorporació dins el termini del mercat.

L'altra opció, i que sonava amb més força als volts del migdia, era la del marroquino-holandès Mounir el Hamadoui, de l'Ajax, però finalment les negociacions s'han trencat.

stats