RCD Espanyol
Esports Futbol 27/04/2011

L'Espanyol demana en un comunicat que no es parli de possibles fitxatges

L'Espanyol ha emès aquest matí un comunicat per evitar que es parli de possibles traspassos o incorporacions de jugadors fins que no finalitzi la temporada

Redacció
1 min
Osvaldo.

BarcelonaL'Espanyol ha emès aquest matí un comunicat per evitar que es parli de possibles traspassos fins que no finalitzi la temporada. El text diu així:

Fruit de les múltiples informacions aparegudes en els mitjans de comunicació els darrers dies sobre la composició del nostre primer equip per a la temporada vinent, el RCD Espanyol de Barcelona vol expressar les següents consideracions:

1. A nivell esportiu i institucional, es considera absolutament prioritari el donar suport al primer equip, existint la possibilitat de lluitar fins a final de temporada per accedir a una competició europea, objectiu de l'entitat per al que resta de curs esportiu.

2. En aquest sentit, es vol reafirmar que la dedicació de l'àrea esportiva s'enfocarà, fins al final de la competició de lliga, a aconseguir aquest objectiu. Una tasca que, com és lògic, es compaginarà amb la necessària planificació a curt, mitjà i llarg termini.

3. S'entén, per tant, que l'entitat no anunciarà en cap cas fins al final de la temporada esportiva la seva posició oficial sobre possibles traspassos o incorporacions de jugadors, així com de possibles renovacions de contracte de jugadors de l'actual plantilla.

4. Pels motius anteriors, s'anuncia que el RCD Espanyol de Barcelona i els seus portaveus autoritzats, membres del consell d'administració i professionals de l'àrea esportiva del club, no realitzaran cap tipus de declaració pública fins a final de temporada sobre informacions com les esmentades, i centrarà tots els seus esforços a contribuir, com la totalitat del primer equip i la nostra exemplar afició, a assolir una posició final privilegiada a la lliga espanyola.

stats