ESPANYOL

L'Espanyol denuncia a Competició els càntics en el derbi de Segona B

El club blanc-i-blau, molest amb els insults que es van sentir al Miniestadi, ha enviat una carta a la RFEF demanant que antiviolència estudiï el cas i "actuï si així ho considera oportú"

La polèmica pels càntics i insults en el derbi ha canviat de banda. Si bé fa una setmana era el Barça qui estava  molest pel  comportament dels aficionats de l' Espanyol a Cornellà-El Prat, ara són els blanc-i-blaus els que fan explícit el seu malestar pels insults que es van sentir el cap de setmana en el derbi de Segona B entre els filials del Barça i l' Espanyol.

Tant és així que el club que presideix Chen Yansheng ha decidit denunciar els fets a la Federació Espanyola (RFEF). Segons ha avançat Catalunya Ràdio i ha pogut confirmar aquest diari, l' Espanyol ha enviat una carta al Comitè de Competició perquè estudiï el vídeo del partit i, si hi troba alguna cosa punible, "insti antiviolència a actuar si així ho considera".

El club blanc-i-blau ha aportat un vídeo en què se senten alguns insults, com "puta Espanyol" o "periquito que vola, periquito a la cassola", entre d'altres. També s'aprecien crits racistes contra el porter Rubén Ualoloca.

L' Espanyol s'ha hagut d'adreçar a la Federació i no a la Lliga perquè la competició de 2a B no forma part de la Lliga de Futbol Professional.