Espanyol
Esports Futbol 15/01/2013

Les proves mèdiques descarten problemes de consideració en les molèsties de Christian Stuani

El davanter de l'Espanyol té dolor al quàdriceps de la cama dreta

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsLes proves mèdiques a què s'ha sotmès el davanter italouruguaià de l'Espanyol, Cristian Stuani, han descartat problemes de consideració, malgrat les molèsties que té el futbolista al quàdriceps de la cama dreta, segons ha confirmat el club.

El problema, en principi, no era rellevant, però el dolor està localitzat en una zona amb una antiga cicatriu d'una lesió anterior. Per això els metges volien examinar amb més precisió el problema. Ara, l'evolució del jugador li marcarà la disponibilitat per al partit de dissabte contra el Mallorca, encara que aquest dimarts s'ha entrenat al marge.

El migcampista Víctor Sánchez continua entrenant-se de manera individual. El jugador arrossega molèsties al taló dret des del partit de diumenge passat contra el Celta a Cornellà-El Prat. No es tracta d'un problema greu, però el futbolista encara nota molèsties i és dubte per al partit contra el Mallorca.

A més, el migcampista Raúl Baena té una sobrecàrrega al genoll esquerre i ha treballat a menys intensitat. Finalment, el migcampista Cristian Gómez té una gastroenteritis. Els metges controlaran l'evolució en els dos casos per determinar si estan en condicions d'entrar en la pròxima convocatòria.

stats