ESPANYOL
Esports Futbol 07/10/2011

L'Espanyol estudia fitxar malgrat les limitacions econòmiques i del mercat

El club blanc-i-blau buscaria reforçar la línia defensiva i l'ofensiva abans del mercat d'hivern, tot i que anuncien que no fitxaran per fitxar

Efe
1 min

Sant Adrià de BesósL'Espanyol estudia reforçar la parcel·la defensiva i ofensiva de l'equip de Mauricio Pochettino abans del mercat d'hivern, una possibilitat oberta després de la baixa de llarga durada del lateral brasiler Felipe Mattioni.

L'entitat blanc-i-blava, de tota manera, no fitxarà per fitxar, ja que les arques no permeten grans dispendis econòmics i les possibilitats que ofereix el mercat tampoc deixen gaires opcions al director esportiu espanyolista, Ramon Planes.

L'Espanyol assumeix que està davant una situació ideal per sortir al mercat i no tindrà cap problema per seguir apostant pel planter per suplir les possibles carències del primer equip, tal com ha fet fins ara l'entrenador, que ja ha fet debutar disset jugadors del futbol base.

Ramon Planes segueix dos grans línies mestres: un defensa i un davanter. En aquest sentit, el nom que més ha sonat als últims dies és el del davanter marroquí de l'Ajax Mounir El Hamdaoui, que ja va estar a un pas de fitxar per l'Espanyol l'estiu passat i actualment està apartat de l'equip.

stats