Espanyol
Esports Futbol 23/05/2011

L'Espanyol fitxa els uruguaians Albín (Getafe) i Luna (Defensor)

L'Espanyol ha anunciat avui els fitxatges dels davanters uruguaians Juan Ángel Albín, procedent del Getafe, i Adrián Luna, del Defensor Sporting Club de Montevideo

Efe
1 min
Adrián Luna.

BarcelonaL'Espanyol ha anunciat avui els fitxatges dels davanters uruguaians Juan Ángel Albín, procedent del Getafe, i Adrián Luna, del Defensor Sporting Club de Montevideo, els quals signaran contracte fins al juny de 2016.

Albín (Salto, 1986) va militar les cinc últimes temporades al Getafe i en la campanya 2010-11 va jugar setze partits i va marcar dos gols.

La seva posició natural és la mitja punta, encara que es desenvolupa bé en totes les posicions de l'atac, cosa que l'entrenador Mauricio Pochettino valora especialment.

Luna (Tacuarembó, 1992) va destacar en el passat Campionat Sud-americà sub'20, on va ser nomenat tercer millor jugador després del brasiler Neymar (Santos) i l'argentí Iturbe (Cerro Porteño).

El futbolista de Defensor destaca per la seva velocitat en banda. Luna haurà de lluitar per un lloc en la titularitat, però l'Espanyol s'ha vist obligat a reforçar l'atac després de la marxa de Callejón al Madrid, que fins ara jugava d'extrem, i el més que possible adéu d'Iván Alonso, que acaba contracte.

A falta de confirmació oficial, el traspàs d'Albín s'ha tancat en uns dos milions d'euros i el fitxatge de Luna ha arribat al milió d'euros. Fa un mes el president de l'entitat catalana, Daniel Sánchez Llibre, havia avançat la contractació dels dos jugadors uruguaians.

"No vull enganyar ningú, els podeu considerar jugadors de l'Espanyol", va dir llavors. De tota manera, el club ha preferit esperar que acabi la temporada per oficialitzar les dues operacions.

L'alta dels dos jugadors s'ha produït el mateix dia que s'ha anunciat oficialment el traspàs de José Callejón al Reial Madrid, a canvi d'uns cinc milions d'euros.

stats