Espanyol
Esports Futbol 16/07/2012

L'Espanyol dóna permís a l'israelià Ben Sahar perquè resolgui el seu futur

El club ja li ha comunicat que no compta amb ell. D'altra banda, els blanc-i-blaus busquen cedir Adrian Luna perquè "continuï creixent com a professional"

Efe
1 min

BarcelonaL'Espanyol ha donat permís al davanter israelià Ben Sahar perquè resolgui el seu futur, ja que no entra en els plans de l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, segons ha explicat l'entitat catalana.

El club ja va comunicar al davanter internacional que no comptava amb ell per a la temporada que ve i ara les dues parts treballen en una sortida per a Ben Sahar, que acaba contracte el 2013.

El futbolista va fitxar en la temporada 2009-10, però va jugar cedit al Hapoel de Tel Aviv israelià en la temporada 2010-11 i la passada campanya a l'Auxerre francès.

Una cessió per a Adrián Luna

D'altra banda, el migcampista uruguaià Adrián Luna ha assistit aquest dilluns a la instal·lacions de l'Espanyol per treballar en solitari, acompanyat d'un preparador físic.

Tal com ha apuntat l'entitat catalana, el club està buscant una cessió per al jugador que li permeti "seguir creixent com a professional".

Luna, de 20 anys, va arribar l'estiu passat procedent del Defensor Sporting, després de signar un bon Mundial sub-20 a Colòmbia, però ni tan sols va arribar a debutar com a blanc-i-blau. L'uruguaià va ser cedit al Nàstic de Tarragona i posteriorment al Sabadell.

stats