Espanyol
Esports Futbol 16/06/2012

L'Espanyol prepara una cimera per definir altes, baixes i renovacions

La parcel·la esportiva del club es reunirà la pròxima setmana amb el president Ramon Condal i el conseller delegat Joan Collet

Efe
1 min
Mauricio Pochettino

BarcelonaLa parcel·la esportiva de l'Espanyol, així com el president Ramon Condal i el conseller delegat Joan Collet, es reuniran la pròxima setmana per definir el futur de l'equip per a la temporada 12-13 i tractar els possibles fitxatges, les baixes i les renovacions de la plantilla, segons que han informat fonts del club.

L'entitat catalana ja ha avançat en alguns casos, com la continuïtat del migcampista Joan Verdú, el central Raúl Rodríguez o el porter hispanoargentí Cristian Álvarez, tots amb una oferta del club. Amb tot, aquesta cimera hauria de donar impuls a la planificació del mercat, fins ara gairebé sense moviments.

L'Espanyol té molts fronts oberts aquest estiu. A més de les situacions comentades anteriorment, també acaben contracte el 2013 el davanter portuguès Rui Fonte, el punta Álvaro Vázquez, el lateral Ernesto Galán, el migcampista hispanoargentí Juan Forlín i el migcampista Raúl Baena.

L'únic futbolista que finalitza el seu vincle aquest mateix estiu, el pròxim 30 de juny, és l'ariet hispano-uruguaià Walter Pandiani. L'entitat no ha decidit encara si oferirà renovar al futbolista, de 36 anys, encara que 'El Rifle' ja ha comentat obertament que el seu desig és continuar a la disciplina blanc-i-blava.

En el capítol de fitxatges, l'Espanyol actuarà amb prudència i no canviarà la seva política d'austeritat. Pel que fa a les sortides, Javi Márquez i Álvaro Vázquez són els principals candidats. El primer va assegurar a l'abril que no renovaria mentre que el davanter té diversos pretendents i el club no veuria amb mals ulls una venda.

stats