Espanyol
Esports Futbol 31/10/2011

L'Espanyol presenta al·legacions per la groga a Romaric

L'àrbitre basc va sancionar el futbolista ivorià per unes suposades mans dins de l'àrea mentre que el propi jugador i el club han assegurat que la pilota va impactar a la cara de Romaric

Efe
1 min

BarcelonaL'Espanyol ha presentat al·legacions al Comitè de Competició per la targeta groga que el col·legiat Delgado Ferreiro va mostrar al migcampista Romaric durant el partit de diumenge contra el Màlaga CF, una falta que va acabar en penal i va suposar el 2-1 a favor del conjunt andalús.

L'àrbitre basc va sancionar el futbolista ivorià per unes suposades mans dins de l'àrea mentre que el propi jugador i el club han assegurat que la pilota va impactar a la cara de Romaric. De fet, l'ull del migcampista periquito presentava una inflor evident després de l'impacte del llançament.

L'acta de Delgado Ferreiro detalla que el futbolista blanc-i-blau va ser sancionat en el minut 70 per "jugar la pilota amb el braç, tallant la possibilitat de ser jugat per un adversari". L'Espanyol ha revisat les imatges i espera que el Comitè de Competició retiri la targeta groga.

stats