Espanyol
Esports Futbol 19/12/2011

L'Espanyol presenta un milió d'euros de pèrdua en l'exercici de la temporada 2010/11

El club ha augmentat el seu deute net, que ara és de 148 milions d'euros, però es marca l'objectiu de reduir-lo fins a 90 milions en tan sols tres anys

Martí Molina
1 min
Junta d'accionistes de l'Espanyol.

Cornellà de LlobregatLa junta general d'accionistes de l'Espanyol ha confirmat que el club ha tingut unes pèrdues de gairebé un milió d'euros aquesta darrera temporada (2010/11). En concret, el club blanc-i-blau ha perdut 939.470 euros aquest darrer exercici.

Tot plegat ha fet que el deute net hagi augmentat aquest darrer any, incrementant-se en 5,8 milions respecte a la temporada 2009/10. Ara mateix l'Espanyol té un deute net de 148 milions d'euros. Tanmateix, el consell d'administració del club s'ha marcat l'objectiu de "reduir aquest deute fins als 90 milions en tres temporades", segons ha explicat el vicepresident econòmic Sergio Oliveró.

Oliveró ha explicat que bona part d'aquest augment del deute és per les obres que s'han fet a l'estadi de Cornellà-El Prat, que "ha hagut d'assumir el club sense ajuda de cap institució pública".

De cara al futur, la junta ha reconegut que el club haurà de continuar venent jugadors, com a mínim durant dos anys. "És impossible passar dos anys sense vendre", ha comentat el conseller responsable de l'àrea esportiva, Germán de la Cruz. Tot i això, ha remarcat que "el 90% de les vendes que s'han fet fins ara han sigut molt bones", mentre que en la resta dels casos "el club ha hagut de rebaixar les seves pretensions".

stats