Espanyol
Esports Futbol 14/01/2012

L'Espanyol surt viu de la primera meitat a Sevilla i acaba traient un punt del Pizjuán (0-0)

Els andalusos han dominat del primer temps i han tingut grans ocasions, però no han pogut marcar i al final els blanc-i-blaus han encadenat el 4t partit sense perdre

El jugador de l'Espanyol Dídac Vilà intenta evitar la centrada de Navas

BarcelonaLa sort s'ha aliat amb l'Espanyol al Pizjuán, i els blanc-i-blaus han pogut treure un punt del camp del Sevilla en un enfrontament on no hi han hagut gols malgrat que els locals han tingut clares oportunitats per perforar la porteria al primer temps. Un empat que té lectures positives pels de Pochettino, que malgrat tenir fases on no s'ha trobat gens còmode, ha aconseguit esgarrapar un punt al camp d'un rival directe en la lluita per entrar a Europa; i que significa el quart partit consecutiu de l'Espanyol sense perdre a la Lliga.

De fet, l'Espanyol ha sortit viu de miracle en el primer temps. Tot i que els blanc-i-blaus han fet uns primers instants amb domini de la pilota i sensació de control del partit; de seguida ha vist com el Sevilla es feia amb el control i generava les millors ocasions per marcar.

Galán no ha estat gens afortunat al primer temps, a l'eix de la defensa. I també ha tingut molts problemes Dídac a la banda esquerra, on gairebé no ha pogut contenir els atacs.

Però el Sevilla ha estat incapaç d'introduir la pilota al fons de la porteria. Primer amb un xut de Martín Cáceres que ha aturat Kiko Casilla in extremis; i després amb dues rematades a boca de canó de Negredo que han sortit fora.

Tot plegat ha fet la sensació que els andalusos acabarien marcant, si no a la primera part, a la represa.

Però tornant del descans, el partit ha fet un gir a favor de l'Espanyol. Pochettino ha ordenat als seus homes que fossin més valents, que tinguessin la pilota i imposessin el seu joc. I així ha estat com les envestides locals han desaparegut, i en canvi ha guanyat presència el conjunt català.

Tot i així, gairebé no hi han hagut ocasions de gol a favor de l'Espanyol, que tot i tenir més presència al camp andalús, no ha inquietat el porter Javi Varas.

Mica en mica s'ha avançat fins al final del partit, on tots dos equips han donat per bo l'empat, si bé han tingut una última ocasió per marcar. Reyes ha tingut una última ocasió pels locals al límit del temps reglamentari, que ha acabat amb un xut per sobre el travesser. I Galán ha provat una volea al descompte que ha sortit fora fregant el pal.