Espanyol
Esports Futbol 26/07/2012

L'Espanyol s'imposa al Peralada en el tercer partit de la pretemporada (0-2)

Els blanc-i-blaus han guanyat amb els gols de Sergio Tejera, al quart d'hora, i de Cristian Alfonso a l'últim minut de la segona part

BarcelonaTres partits, tres victòries. L'Espanyol ha derrotat aquest dijous el Peralada en el tercer partit de pretemporada dels homes de Pochettino. L'equip s'ha imposat gràcies als gols de Sergio Tejera, al quart d'hora; i de Cristian Alfonso, a l'últim minut de la segona part.

Com ja és habitual en l'entrenador blanc-i-blau, Pochettino ha disposat dos onzes diferents sobre el terreny de joc, perquè els futbolistes anessin agafant rodatge. D'entrada, l'equip ha comptat amb Casilla, Tejera, Forlín, Baena, S. Garcia, R. Fonte, J. López, Albín, Wakaso, Dani Nieto i Duarte.

L'Espanyol ha dominat la pilota i ha pogut marcar gràcies a Tejera, nou fitxatge d'aquest estiu. Tanmateix, el conjunt encara ha trobat a faltar la manca de ritme, sobretot en les jugades de combinaicó.

Al segon temps, Pochettino ha jugat amb un onze diferent: Edgar, V. Sánchez, Álvaro, Verdú, Galán, Héctor Moreno, Colotto, V. Álvarez, Thievy, C. Alfonso i C. Gómez.

La dinàmica ha estat la mateixa, amb domini de l'Espanyol però que no es traduïa en gols. Semblava que que el partit acabaria 0-1 però Cristian Alfonso ha marcat un gran gol al límit del temps reglamentari, que ha situat el definitiu 0-2.

El proper compromís dels blanc-i-blaus serà la Supercopa Catalana, contra el Barça. Serà el dimarts 31 de juliol a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (21.45).