Un Espanyol molt sòlid aconsegueix una treballada victòria a casa (2-0)

El conjunt de Sergio González ha superat una Reial Societat sense idees

G.r
Sergio Garcia, en acció contra el Granada

BarcelonaL'Espanyol ha aconseguit una treballada victòria davant la Reial Societat per 2-0. Els homes de Sergio González, que s'han avançat en els primers instants del partit, han sabut mantenir el resultat i ampliar-lo a l'últim minut de l'enfrontament.

L'equip local, després de sumar dues victòries consecutives, sembla que s'ha fet fort a casa, un dels objectius d'aquesta temporada. El Power8 Stadium, amb 18.326 espectadors –la millor entrada de la temporada–, ha pogut gaudir d'un bon conjunt periquito, molt vertical, ordenat en el seu camp i ràpid en la contra.

Sergio González, aquest diumenge, ha aconseguit combinar les peces del puzle periquito a la perfecció. L'equip català, tot i no monopolitzar la possessió de pilota, ha creat perill en tot moment, amb un encertadíssim Sergio García caigut a banda.

En el minut 7, el capità local, precisament, ha signat una extraordinària jugada individual i s'ha inventat una magnífica assistència per a Lucas Vázquez, que ha anotat el primer gol del partit. Arribar i moldre. Minuts després, l'exjugador del Reial Madrid Castella, novament, a punt ha estat de transformar el segon. El seu xut, de falta directa, l'ha tret Zubikarai amb la punta dels dits.

La Reial Societat, que s'ha encarregat de moure la pilota sense sentit, només ha arribat un parell de vegades a la porteria de Kiko Casilla durant la primera meitat. Possessió estèril, ja que les millors ocasions han sigut per als homes de Sergio González.

En aquest moment, ha aparegut la figura de Sergio García, que ha tornat a deixar clar que és un dels jugadors més en forma de la Lliga BBVA. El barceloní ha pogut trencar i sentenciar el matx en tres grans jugades a 7 minuts del descans. La primera, després de combinar amb Caicedo, a punt a estat de deixar sol el davanter davant la porteria basca. Tot i això, el partit ha arribat amb 1-0 a la fi del primer temps.

A la represa, la Reial Societat ha sortit a buscar l'empat. Els jugadors de Sarasate han tingut fins a quatre ocasions clares de gol en els 5 primers minuts, que ha aturat un concentrat Casilla. Aquests han sigut els pitjors minuts dels catalans, que han començat a fer aigües en defensa.

Sense Caicedo i el seu treball defensiu (ha sortit per Stuani), els periquitos han perdut intensitat i el control del partit. Els bascos, però, han seguit combinant la pilota lluny de la porteria periquita, sense crear perill real i oportunitats per capgirar el partit. L'Espanyol, molt compacte en defensa, ha aconseguit sentenciar amb un gol de Stuani en la darrera jugada del matx (2-0) i sumar els tres punts.