Publicitat
Publicitat

ESPANYOL

El dia 11 marxaran a Perelada

L'Espanyol torna aquest dilluns a la tarda als entrenaments

La primera plantilla blanc-i-blava esgota les últimes hores de les vacances. Dilluns, a les 18 hores, estan citats a la Ciutat Esportiva per començar la pretemporada

L'Espanyol tornarà aquest dilluns als entrenaments, per començar la pretemporada 2011-2012, amb una sessió de treball que s'iniciarà a les 18 hores a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

La plantilla blanc-i-blava s'entrenarà durant la propera setmana a Barcelona abans de desplaçar-se, el proper dilluns 11 de juliol, a Peralada, on desenvoluparà la major part del seu condicionament físic fins a, pràcticament, final de mes.

Com ja ha fet durant les últimes temporades, la plantilla de l'Espanyol es distribuirà en tres grups durant els matins de dimarts, dimecres i dijous per, alternativament, sotmetre's a proves mèdiques i físiques a la Clínica Creu Blanca, el CAR de Sant Cugat i la Ciutat Esportiva. A la tarda, en un horari encara per determinar (igual que les sessions de divendres i dissabte), tornarà a ajuntar-se tot el grup per continuar amb el treball a la Ciutat Esportiva.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT