Espanyol
Esports Futbol 21/12/2011

L'Espanyol tornarà a la feina el 27 de desembre

Els blanc-i-blaus gaudiran d'una setmana de descans i després es posaran a treballar per preparar els vuitens de final de la Copa i també el derbi contra el Barça

Efe
1 min
Entrenament de l'Espanyol.

BarcelonaEls jugadors de l'RCD Espanyol, que van començar les vacances nadalenques després del partit d'aquest dimarts de setzens de Copa del Rei contra el Reial Celta de Vigo (4-2), tornaran als entrenaments el pròxim 27 de desembre a les sis de la tarda.

El retorn no permetrà relaxacions als espanyolistes, ja que hauran d'afrontar el partit de vuitens de final de la Copa del Rei, el sorteig del qual se celebra divendres que ve dia 23, i el derbi contra el FC Barcelona a Cornellà-el Prat. L'equip del tècnic argentí, Mauricio Pochettino, tanca el 2011 a un punt d'Europa i l'objectiu per al 2012 és seguir la bona ratxa de resultats.

D'una altra banda, els lesionats seguiran exercitant-se. Així, el lateral dret Javi López, amb dolor per una contusió òssia al peroné esquerre, i el migcampista Javi Márquez, operat el 7 de desembre passat per problemes al seu turmell esquerre, alternaran la feina a la Ciutat Esportiva i al CAR de Sant Cugat fins a divendres que ve.

Els davanters uruguaians Juan Albín, intervingut el 13 de setembre d'una lesió al recte anterior dret amb afectació del tendó, i Walter Pandiani, que arrossega molèsties al quàdriceps dret des de principis de novembre, segueixen amb la seva recuperació física, encara que fora de les instal·lacions del club.

stats