Espanyol
Esports Futbol 29/12/2010

Feliciano di Blasi deixa l'Espanyol

El club català i el preparador físic han negociat durant els últims dies i avui s'han tancat tots els serrells

Redacció
2 min
Feliciano di Blasi.

Sant Adrià de BesósL'Espanyol i Feliciano di Blasi, membre del cos tècnic, han arribat a un acord amistós per rescindir el contracte que unia el preparador físic italià amb l'entitat blanc-i-blava. El club i Di Blasi han negociat durant els últims dies i avui s'han tancat tots els serrells.



Di Blasi posa fi a la seva segona etapa a l'Espanyol. L'italià, que compta amb una llarga experiència al món del futbol, va arribar de la mà de Luis Fernández en la temporada 2003-04 quan l'equip es trobava en una delicadíssima situació. Al final, el conjunt perico va aconseguir la salvació. Al gener de 2009 va tornar aquesta vegada amb Mauricio Pochettino, que iniciava la seva primera experiència professional. L'esforç dels jugadors i el cos tècnic van permetre aconseguir una salvació gairebé impensable.



D'altra banda, Feliciano di Blasi ha emès un comunicat oficial sobre la seva sortida del club en el qual destaca l'absolut suport i reconeixement que ha rebut sempre, recorda les dues etapes tan complicades que li han tocat viure al costat del primer equip i reconeix que era el moment idoni per tancar la seva etapa al club.



“M'agradaria agrair tant al president del club, Daniel Sánchez Llibre, com al seu consell d'administració, el suport que m'han dispensat al llarg de la meva trajectòria a l'Espanyol i que ara es tanca per motius estrictament personals. Vull agrair, igualment, a tot l’staff tècnic i mèdic del club -en particular als meus col·laboradors directes (Ramón Català, Jaume Bartrés i Toni Clavero)- i al directiu responsable del futbol base, Antonio Morales, pel seu suport constant, el mateix que he trobat entre els jugadors professionals amb els quals he tingut la sort de coincidir”, ha dit Di Blasi.



Segons l'italià, “he estat a l'Espanyol en dues etapes en les quals s'han viscut, a nivell esportiu, dos moments molt complicats. Primer amb Luis Fernández i després amb Maurici Pochettino, he treballat al costat d'un grup humà que s'ha implicat des del primer instant i que va fer possible que superéssim aquests moments de tanta dificultat. Per mi, a títol particular, el més dur de tots va ser la pèrdua de Dani Jarque, que va arribar a deixar-me molt afectat tant a nivell personal com professionalment”.

stats