Espanyol
Esports Futbol 06/09/2012

Festival de gols solidaris de l'Espanyol per refer l'Alt Empordà (0-8)

L'Espanyol goleja una selecció de jugadors de l'Alt Empordà improvisada per jugar l'amistós a l'estadi de Vilatenim. Simao i Stuani s'estrenen com a golejadors blanc-i-blaus i juga 45 minuts Mattioni, després de dos anys de lesió

N. Arroyo
Els jugadors de l'Espanyol celebren un dels gols de Simao a l'amistós de Figueres

BarcelonaL'Espanyol ha golejat 0-8 un equip de jugadors de l'Alt Empordà seleccionats especialment per disputar l'amistós solidaria a l'estadi municipal de Vilatenim a Figueres. Davant més de mig estadi (unes 4.500 persones), tots dos equips han celebrat un partit benèfic per recaptar fons en favor dels afectats pels greus incendis que van arrassar la zona al juliol. El matx ha començat després d'un respectuós minut de silenci en favor de les quatre víctimes mortals que el foc va causar. "Marquem un gol al foc", era el lema de la pancarta amb què tots dos conjunts han sortit al camp.

Simao Sabrosa i Christian Stuani s'han estrenat com a golejadors periquitos. El portuguès ho ha fet de penal (0-1) i de falta directa (0-3), mentre que l'uruguaià ha marcat des dels onze metres (0-4) i rematant una fàcil assistència des de l'àrea petita (0-5). També Wakaso ha celebrat un gol (0-2), després d'una gran jugada personal, amb bicicleta inclosa. Han tancat el marcador Christian Alfonso, amb dos gols, un d'ells de penal, (0-6 i 0-7), i Cubillas (0-8).

Felipe Mattioni, que ha encadenat dues greus lesions de genoll des de l'estiu del 2010, ha disputat la segona meitat.

L'Espanyol aprofitarà l'aturada de Lliga per quedar-se concentrat a Peralada, on hi farà una breu estada de dos dies, fins dissabte. Pochettino ha previst dobles sessions d'entrenament, per mirar d'ajustar l'equip i acoblar-hi els nous fitxatges.