Espanyol
Esports Futbol 03/09/2012

Rui Fonte, Héctor Moreno i Samuele Longo, convocats amb les seleccions

Els tres jugadors de l'Espanyol no podran entrenar-se amb els companys durant aquesta setmana i fins després de l'11 de setembre

M. Molina
1 min
Héctor Moreno, en un partit de pretemporada RCDESPANYOL.COM

BarcelonaHéctor Moreno, Samuele Longa i Rui Fonte són els tres jugadors de l'Espanyol que han estat convocats amb les seleccions respectives, i que no podran entrenar-se amb els companys durant aquesta setmana i fins després de l'11 de setembre.

Héctor Moreno ha estat cridat amb la selecció de Mèxic per l'eliminatòria de la Concacaf corresponent a la classificació per al Mundial de Brasil 2014. El central s'enfrontarà a Costa Rica, el 7 de setembre a San José, i l'11 a Ciutat de Mèxic.

Samuele Longo, el nou fitxatge blanc i blau, ha estat convocat per la selecció italiana Sub-21 per disputar dos partits oficials durant la propera setmana, contra Liechtenstein (6 de setembre) i Irlanda del Nord (10 de setembre) a Casarano.

Per últim, Rui Fonte ha entrat a la llista definitiva de la sub-21 de Portugal per al partit que jugarà contra Polònia el 10 de setembre a Gdynia.

stats