Espanyol
Esports Futbol 09/11/2012

Gemma Mengual se suma a la candidatura de Sergio Oliveró i l'Apmae

L'exnedadora de natació sincronitzada completarà el grup de treball que lidera Sergio Oliveró per "aportar noves coses a nivell social i fer espanyolisme a les escoles". A més, el candidat anuncia que Rufete serà responsable del futbol base

Natalia Arroyo
1 min
D'esquerra a dreta: Sergio Oliveró, Gemma Mengual, Ramon Rius i Roman Escuer

BarcelonaLa candidatura conjunta de Sergio Oliveró i l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol ha presentat les últimes persones que completaran el grup de treball, entre les que hi ha l'exnedadora Gemma Mengual, a més dels membres de l'Apmae Roman Escuer i Ramon Rius.

En el seu torn de paraula, Mengual, que participarà en l'àrea institucional i social del club, ha confessat que li fa "molta il·lusió participar en aquesta candidatura". "Faré tot el que pugui a nivell social, i a nivell de les escoles per aportar noves coses".

El nou coordinador del futbol base serà l'exjugador Rufete. A més, Óscar Perarnau passarà a formar part de l'equip tècnic del futbol formatiu. "No comptem amb Cristóbal Casado, que haurà de plegar el primer dia després de les eleccions si nosaltres guanyem".

Ramon Rius ha afegit que es posarà "a disposició del soci i el penyista" per donar un impuls social a l'Espanyol. I Roman Escuer, portaveu de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol, estarà al capdavant de l'àrea de comunicació però no realitzarà gaires canvis en les persones que hi treballen actualment. "Volem millorar el missatge que es dóna des del club, unificar-lo per evitar contradiccions. Volem que es treballi de manera proactiva, potenciar les xarxes socials i promoure un aire més fresc i dinàmic del club".

stats