Espanyol
Esports Futbol 20/04/2013

Getafe i Espanyol, penúltim tren cap a Europa

Per al partit d'aquest diumenge (12h, Canal+Liga/GolT), Aguirre no podrà comptar amb Longo, Mattioni ni Raúl Rodríguez. El Getafe té les baixes de Miguel Torres, Colunga, Moyá, Escudero i Alexis

Efe
1 min
Verdú intenta controlar la pilota contra el Getafe

BarcelonaEl Getafe i l'Espanyol disputaran aquest diumenge al migdia (12h, Canal+Liga/GolT) un duel marcat per la necessitat del quadre madrileny d'aconseguir una victòria que li permeti seguir mirant cap a Europa i per la urgència dels catalans de segellar com més aviat millor la permanència per mirar de reüll la lluita continental, que podria ser més barata que altres anys perquè el setè classificat, i fins i tot el vuitè, per la sanció europea del Màlaga, podrien jugar la temporada que ve l'Europa League.

Les baixes de l'Espanyol són el lateral brasiler Felipe Mattioni, el davanter italià Samuele Longo, tots dos lesionats, i el central Raúl Rodríguez, sancionat amb dos partits pel Comitè de Competició. El tècnic s'ha emportat a tots els futbolistes disponibles a Madrid.

El Getafe té les baixes per lesió de Miguel Torres, Adrián Colunga, Miguel Ángel Moyá, Sergio Escudero i per sanció de Alexis Ruano. El tècnic Luis García recupera Pedro León i Rafael López, que han abandonat definitivament la infermeria, encara que no seran titulars.

stats