Espanyol
Esports Futbol 03/04/2012

Héctor Moreno: "Hem de fer-ho una mica millor que ara per anar a Europa"

El defensa mexicà confia en sumar els tres punts en tots els partits a casa que queden aquesta temporada, espera tenir "capacitat física i mental per aguantar fins a final de Lliga" i treu importància als rumors sobre Álvaro Vázquez i Javi Márquez

Efe
1 min
Héctor Moreno fa carrera contínua amb el grup a Sant Adrià

Sant Adrià del BesòsHéctor Moreno ha reconegut que l'equip ha de jugar "una mica millor que ara" per poder jugar la temporada que ve a Europa. "Molts equips s'aferraran bastant a aquest objectiu; espero que tinguem la capacitat mental i física per aguantar fins al final de Lliga", ha dit el defensa.

El mexicà espera, per damunt de tot, treure els punts a Cornellà-El Prat. "No em fixo en el calendari, però a casa tenim el plus de l'afició, són partits importantíssims perquè estem amb els nostres. De tota manera aquest equip ha demostrat que sigui on sigui anem amb la mateixa mentalitat per treure els tres punts", ha dit.

El defensa blanc-i-blau ha assegurat que els més joves del vestidor es mantenen allunyats de possibles rumors de vendes a l'estiu. "Estan contents i tranquils, al cap i a la fi són els representants els que fan aquest treball. Però no li faig massa cas a aquestes situacions i no crec que influeixi", ha comentat.

Finalment, Héctor Moreno ha explicat la bona relació que té amb Carlos Vela, davanter de la Reial Societat. Els dos mexicans s'enfrontaran aquest dissabte: "Vam coincidir en les seleccions inferiors i hem tingut vides similars, els dos estàvem fora de casa molt joves, allunyats de les nostres famílies".

stats