Espanyol
Esports Futbol 14/01/2011

Iván Alonso torna a la convocatòria per la baixa de Dani Osvaldo per lesió

Pochettino s'endú 19 homes a Sevilla perquè el porter Cristian Álvarez ha tingut mal de panxa i ha convocat el porter del filial Dinu Moldovan

Redacció
1 min
Forlín defensa Toquero, amb l'ajuda de Verdú.

BarcelonaMauricio Pochettino ha convocat 19 futbolistes amb vista al partit d'aquest dissabte davant el Sevilla. Les principals novetats a la llista són Juan Forlín, que va complir un partit de sanció davant el Saragossa, i Iván Alonso, que torna després de quedar-se fora per decisió tècnica. A més, destaca la presència del porter romanès de l'Espanyol B Moldovan Dinu. Pochettino ha decidit citar el jove porter per precaució, perquè Cristian Álvarez no ha pogut entrenar-se avui per culpa d'uns problemes estomacals. En principi, l'argentí hauria d'estar recuperat.

Respecte a l'última convocatòria s'han quedat fora Dani Osvaldo, per lesió, i Javi López, amb unes lleugeres molèsties físiques. L'equip es desplaçarà aquesta tarda a Sevilla i tornarà diumenge a Barcelona. De la Peña continua de baixa, i Corominas no compta pel tècnic argentí.

La llista completa és: Kameni, Cristian Álvarez, Dinu, Javi Chica, Javi Márquez, Dídac, Víctor Ruiz, Baena, Callejón, Luis García, Verdú, Forlín, Sergio García, Duscher, Dátolo, Iván Alonso, Amat, Álvaro i Raúl Rodríguez.

stats