Espanyol
Esports Futbol 13/05/2011

Javi Chica: "El Saragossa s'hi juga molt i podem aprofitar aquesta ansietat"

El lateral de l'Espanyol creu que els aragonesos es veuran obligats a deixar espais al darrere, i confia que els periquitos puguin treure'n partit per guanyar els 3 punts

Redacció
1 min
Javi Chica ha entrat en la convocatòria. RCDESPANYOL.COM

BarcelonaEl lateral de l'Espanyol Javi Chica ha advertit aquest divendres de la intensitat que espera del Saragossa en el partit de diumenge, clau per als dos equips, ja que els aragonesos es juguen la permanència i els catalans les seves opcions europees.

"El Saragossa està en una situació molt delicada, nosaltres ja hem passat per això. S'estan jugant molt, només els val la victòria i en algun moment del partit hauran de sortir a marcar, deixaran espais, i és una cosa que podem aprofitar", ha apuntat el futbolista del filial blanc-i-blau.

Chica, de tota manera, ha insistit que les ganes de l'Espanyol no seran menys que les del seu rival: "Estem ficats en la lluita per Europa i seguirem lluitant. Nosaltres també ens juguem molt en aquest partit i ho donarem tot. Depenem de nosaltres mateixos perquè ens ho mereixem", ha recalcat.

El lateral assumeix la complexitat del partit contra el Saragossa. "Serà un partit molt difícil, en som conscients. Anem al camp d'algú que s'ho està jugant tot. També contra el Sevilla (última jornada) serà decisiu, però llavors serem a Cornellà-El Prat i serà diferent ", ha insistit.

Javi Chica ha avançat que l'Espanyol no modificarà el seu estil en aquests dos últims partits: "Hem de fer el joc que hem fet durant tot l'any, sortint amb la pilota controlada des del darrere. Hem de sortir amb moltíssima intensitat i sabem que podem guanyar el partit", ha opinat.

stats