Espanyol

Javi López sobre Arbilla: "La competència et fa millorar"

El segon capità de l'Espanyol explica que és "més a prop" de tancar la renovació amb el club

El defensa de l'Espanyol Javi López ha assegurat aquest dijous que no el preocupa l'arribada d'Anaitz Arbilla per reforçar el lateral dret, perquè considera que la competència sempre fa augmentar el nivell de l'equip.

"Cada any hi ha hagut competència en la meva posició i he tingut la sort de tenir minuts. La competència cada any augmenta i és positiva, perquè et fa millorar com a jugador", ha comentat sobre això.

Javi López ha fet una valoració d'aquestes primeres setmanes de pretemporada i ha apuntat que l'equip està "assimilant les idees del nou entrenador", Sergio González: "És un tècnic que proposa jugar i estem treballant perquè es vegi clarament quin és l'estil que es vol aplicar", ha dit.

En aquest sentit, el segon capità de l'Espanyol ha destacat que "construir és més complicat que destruir" i ha posat el següent exemple: "Una paret es tira d'una empenta i, en canvi, per construir-la s'ha de posar totxo a totxo".

També s'ha referit a la seva continuïtat en el club i a les negociacions per ampliar el seu contracte: "Seguim avançant. Estem una mica més a prop, i pot ser que tanquem la renovació abans que comenci la Lliga o no; ja ho veurem", ha explicat.