Espanyol
Esports Futbol 22/11/2011

Javi López: "Encara tinc un punt de dolor al turmell que em limita"

Al cap de deu dies de patir un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret i una contusió òssia al peroné, el lateral dret continua amb dolors que li impedeixen realitzar alguns moviments

Efe / Ara
1 min
Javi López, en una acció contra el Vila-real.

BarcelonaEl lateral dret ha confessat que, al cap de deu dies de patir un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret i una contusió òssia al peroné, continua amb dolors que li impedeixen realitzar alguns moviments. "Encara tinc un punt de dolor i m'està limitant per fer diverses coses. Espero recuperar-me com més aviat millor però prefereixo no marcar-me cap termini, encara que milloro dia a dia", ha comentat el blanc-i-blau.

El del planter es va lesionar el passat 12 de novembre i, uns dies després, explica les sensacions que té. "El lligament està bastant millor però el cap del peroné em fa mal. És mala sort però intento afrontar aquesta situació amb bona cara", assegura.

Durant aquesta setmana, el cos mèdic estudiarà la seva evolució per determinar si està en condicions de jugar diumenge que ve. El futbolista realitza dobles sessions d'entrenament a la Ciutat Esportiva per accelerar la seva recuperació.

stats