Espanyol
Esports Futbol 07/02/2012

Javi López: "El Saragossa vol la salvació però no podem perdonar res"

El lateral dret de l'Espanyol s'ha mostrat prudent respecte al pròxim partit de Lliga contra el Saragossa, cuer de Primera Divisió, "perquè és un rival que vol esgotar les opcions de salvació" que té

Efe
1 min
Javi López celebra el gol d'Albín a San Mamés

Sant Adrià del BesòsJavi López s'ha mostrat prudent de cara a la visita aquest diumenge del Saragossa, cuer de Primera divisió, "perquè és un rival que vol esgotar les opcions de salvació", però avisa que l'Espanyol "no pot perdonar res".

El jugador andalús s'ha mostrat satisfet per la "bona posició" que ocupa el club blanc-i-blau, cinquè empatat a punts amb el quart. "Hem de mantenir la mateixa humilitat, seguir treballant i pensant partit a partit, així podem aconseguir grans coses. No estem pendents de la classificació", ha apuntat.

El Saragossa ja els va guanyar a la primera volta i el futbolista ha insistit a estar alerta. "Ho deixaran tot al camp i nosaltres lluitarem perquè no ho aconsegueixin. Ara estem bé, ens arriben missatges positius però sabem que si t'adorms una mica et poden treure aquesta posició ràpidament", ha comentat.

En l'àmbit personal, Javi López ha explicat que les seves molèsties remeten i a poc a poc es veu millor. El defensa va patir una lesió al lligament lateral extern del turmell dret i va tornar a la titularitat diumenge passat contra l'Athletic de Bilbao a San Mamés. "Vull ajudar l'equip quan el míster ho demani", ha dit.

stats