Espanyol
Esports Futbol 25/11/2011

Javi López, Sergio García i Pandiani s'entrenen al marge del grup

Els lesionats s'han entrenat avui al marge dels seus companys a la Ciutat Esportiva i el cos tècnic decidirà demà si estan en condicions d'entrar en la convocatòria

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsJavi López, Sergio García i Walter Pandiani, tots ells lesionats, s'han entrenat al marge dels seus companys a la Ciutat Esportiva i el cos tècnic decidirà demà si estan en condicions d'entrar en la convocatòria.

El lateral dret Javi López pateix una lesió al lligament lateral extern del turmell dret i una contusió òssia al peroné, que és el que li ocasiona més molèsties. Si l'andalús té millors sensacions i el dolor baixa en les pròximes hores arribaria a temps per jugar contra l'Osasuna, aquest diumenge a les 18.00 hores.

El davanter Sergio García té una elongació al recte anterior de la cama dreta, mentre que Pandiani pateix molèsties al quàdriceps dret.

A més, a la infermeria blanc-i-blava segueixen el migcampista Javi Márquez, amb una contusió al turmell per a la qual no es descarta el quiròfan si no millora en els pròxims dies; el porter Carlos Kameni, amb una sobrecàrrega al quàdriceps dret, i el davanter Juan Albín, que segueix recuperant-se de la seva operació al recte anterior dret.

stats